V.O.O.R.L.I.E.F

Mindset en persoonlijk leiderschap

Voorlief is gebaseerd op het denkprincipe "als je doet wat je deed, krijg je wat je had". Lekker cliché maar het klopt wel. Lees hieronder waar de letters van Voorlief voor staan. Als jij bij 2 of meer letters geïnspireerd wordt, neem dan contact op in wat ik voor jou kan betekenen. 

Visualiseren

In jouw gedachten kun je jouw werkelijkheid creëren. Fake it till you make it. 

 

 

Omarmen

De storm komt hoe dan ook voorbij. Het is aan jou om je situatie te omarmen zodat je vanuit liefde voor jezelf kunt kijken. 

Overtuiging

Het is vaak je geest die je moet overtuigen, je lichaam volgt. 

Regie

Onderneem acties vanuit hoop en niet vanuit angst. 


Lichaamskracht

Stop met strijden of het woordje strijden te gebruiken. Strijden betekent dat jouw lichaam, geest en ziel in oorlog leven met elkaar.  

Intensiteit

Emoties zijn innerlijke belevingen. Herken, erken ze en laat ze los. 

Evenwicht

Pas als je loslaat wat niet bij je past schep je ruimte voor jezelf. 

Flow

Dat wanneer je zegt, doet en denkt in harmonie is. 


Voeding

Ziek zijn is een gebrek aan. Voeding heeft ook een invloed op jouw geest. Geen enkel dieet gaat jou helpen. Ieder lichaam is anders en wat voor de één goed is betekent ook hier niet dat het voor jou werkt.  

Voorlief biedt ondersteuning in het zoeken naar de juiste voedingsstoffen die bij jouw lichaam passen.

Beweging

Zowel letterlijk als figuurlijk dien je in beweging te blijven. Fysieke beweging brengt zuurstof, maakt je hoofd leeg en zorgt voor positieve gedachten. Mentale beweging zorgt ervoor dat je niet in vastgeroeste patronen blijft hangen. Het zorgt voor nieuwe inzichten en brengt je op nieuwe paden.